3. PIVKAN – 3. dani dobrog piva Zagreb 09.-11.12.2011.

napisano 9. prosinca 2011. pod Novosti

Evo nam i trećeg Pivkana! Nakon problema koje smo imali u svibnju mnogi su se upitali da li će Pivkan preživjeti. Evo dokaza da idemo dalje. Možda s nešto manjim izborom piva, ali ne sumnjamo da će svaki pivoljubac koji dođe pronaći i na ovom Pivaknu nešto što još nije probao. Zato ne propustite:

3. PIVKAN – 09.-11.12.2011.
Mjesto: Zagreb, Šubićeva 20 – Prostorije Češke besede Zagreb
Radno vrijeme: 16,00 do 23,00 sata (petak i subota) i 12,00 do 20,00 (nedjelja)
Organizator: Društvo prijatelja piva Zagreb
Generalni pokrovitelj: Beershop Zagreb

Ukupno se očekuje da će biti ponuđeno više od 40 raznih vrsta piva iz 7 zemalja. Cijene piva će se kretati od 12,00 do 30,00 kn a točeno pivo prodavat će se po popularnoj cijeni od 10,00 kn za pola litre. Ulaz se naplaćuje 10,00 kn, ali u tu cijenu je uključeno i jedno pivo od pola litre! Ovog puta moći ćete u zamjenu za ulaznicu izabrati svijetlo ili tamno pivo. Više o samom programu na stranici PIVKANA www.pivkan.com . Mi bi samo naglasili, da će u nedjelju u vremenu od 12,00 do 18,00 sati biti prezentacija kućnog kuhanja piva. Novost je i to što se više neće moći nositi boce sa šanka, nego će se naručeno pivo morati istočiti u (nažalost) plastične čaše. Takav je propis za javna okupljanja i mi tu ne možemo ništa, koliko god se trudili. Ali bolje i tako nego da nam opet zabrane rad!

Nema komentara

No comments yet. Be the first!

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.