1. PIVKAN – 1. dani dobrog piva Zagreb 10.-12.12.2010.

napisano 28. studenoga 2010. pod Novosti

PIVKAN.LOGO.WEB.JPGU želji da ljubiteljima piva u Hrvatskoj, a posebno u Zagrebu omogućimo da na jednom mjestu mogu kušati najveći izbor piva na domaćem tržištu, odlučili smo organizirati PIVKAN – 1. dane dobrog piva u Zagrebu od 10. do 12.12.2010. Manifestacija će se održati u prostorijama Češke besede Zagreb, Šubićeva 20. Organizator manifestacije je naše društvo. Generalni pokrovitelj i sponzor je tvrtka Heres d.o.o. – Beershop Zagreb
Uz ponudu od preko 150 različitih piva, na manifestaciji će biti raznolik program koji obuhvaća promociju knjiga, časopisa, demonstraciju kućnog kuhanja piva, okrugli stol o pivu u Hrvatskoj, prezentacije pojedinih pivovara, izložbu sakupljača pivskih suvenira (čaše, podmetači, limenke, etikete…), te natjecanja u igrama vezanim uz pivo. Napominjemo da neće biti nikakvih estradnih koncerata, jer je manifestacija programski posvećena pivu i svemu oko njega, tako da oni koji očekuju takav oblik zabave ne trebaju uzalud dolaziti! :)
Detaljnije o samom programu, o popisu piva, satnici…. pogledajte na wwww.pivkan.com
Naša želja je da okupimo istinske ljubitelje piva, poznavatelje i sakupljače. Ovim putem pozivamo sve one koji imaju zbirku pivskih suvenira, koji imaju interesantne knjige i dokumente o pivu, kao i one koji imaju bilo kakvo interesantno iskustvo vezano uz pivo, da nam se obavezno jave kako bi se uključili u naš program.
Za vrijeme manifestacije bit će moguće na licu mjesta učlaniti se u naše društvo.

Ne propustite PRVI PIVKAN!

1 komentar »

1. Ugodno sam iznenađen.Doći ću sigurno.

Comment by Tugomir — 2. prosinca 2010. @ 17:11

RSS feed for comments on this post.