– prosinac 2015.

Program prostor Klub Društva prijatelja piva – Šubićeva 20, Zagreb
————————————————————————————————————————————
PIVKAN – petak-nedjelja 11.-13.12.2015.

Program Pivkana:

Petak 11.12. – od 17:00 do 19:00
sastanak članova Društva prijatelja piva, prisjećanje na pet godina organizacije Pivkana i razgovor o aktualnom stanju pivarstva u Hrvatskoj danas, s posebnim osvrtom na craft scenu te Zakon o diferenciranim trošarinama za pivo koji će biti u primjeni od 1.1.2016. Sudjelovanje predviđeno za članove DPP-a. Zainteresirani, molim najavite svoj dolazak unaprijed.

Subota/nedjelja 12./13.12. – 18:00 do 01:00
Proslava 5 godina PIVKANA. Ulaz se naplaćuje 30,00 kn. U cijenu je uključena jubilarna kriglica s pivom, kobasica, kruh, senf/ketchup. U ponudi će biti više od 200 piva iz Hrvatske i ostalih dijelova naše planete po najpopularnijim cijenama koje možemo ponuditi. Tradicionalne igre s prethodnih PIVKANA i još poneko iznenađenje. Zbog organičenog broja mjesta, ulaznice će se prodavati i u pretprodaji i to na slijedeći mjestima:
– Šubićeva 20 – srijeda, četvrtak, petak od 18:00 do 22:00 (tražite Vjeku)
– trgovina Beershop – Ljubljanica 5 (remiza) svaki dan od 10:00 do 24:00
info: 091 36 98 379

Nedjelja 13.12. od 11:00 do 17:00
Dan za kućne pivare (homebrewere). Organizirat će se prigodna prodaja sirovina za kuhanje piva (slada, hmelja, kvasaca), promovirat će se sustav za kućno kuhanje piva GrainFather i demonstrirati kuhanje piva u njemu – trajanje cca 5 sati. Predstaviti ćemo neke nove vrste hmelja … i još dosta toga što zanima istinske ljubitelje piva koje ne zanima samo kako otvoriti bocu, nego što prethodi otvaranju i otkrivanje užitka samostalnog kuhanja piva. Dođite, razmijenite iskustva i uključite se u ovaj predivan svijet.
Pored toga sekcija sakupljača u okviru Društva prijatelja piva, prezentirat će dio svoje zbirke od preko 60.000 raznih pivskih etika, te sam rad društva.
Ulaz slobodan. A u ponudi ostatak od onih preko 200 vrsta piva od prethodne noći!

Popis piva, s cijenama bit će objavljen u četvrtak 10.12. u 12:01 sati.

Više informacija na www.pivkan.com

četvrtak 17.12. – 20,00 do 23,00 sata
REDOVNI SASTANAK DRUŠTVA PRIJATELJA PIVA
– popis piva za degustaciju objavit ćemo naknadno